Youtube Tip: Slim Sparen

Wij mikken ons met deze website op de beginnende belegger, en daarin zijn we niet alleen natuurlijk. Charlotte en Sjana zijn zonet gestart met hun splinternieuwe YouTube-kanaal waar ze jonge wannabe-beleggers samen met hen willen helpen de eerste stappen te zetten op de beurs.

De drempel ligt erg laag en de bedoeling is volgens de dames om samen met hun kijkers bij te leren. Wij zullen alleszins met de glimlach de updates volgen en af en toe de beste filmpjes ook hier delen!

Ga je zelf starten? Veel mensen starten op DEGIRO, maar geef zeker ook een partij als MEXEM eens de kans. Lage kosten, duidelijke software én toegang tot de bekendste beurzen. In combinatie met wat studie, al dan niet samen met Slim Sparen op YouTube ben je dan ongetwijfeld snel vertrokken!

Beleggen for Dummies

De redactie van "Beleggen for Dummies". Een klein team van value-investeerders die steeds op zoek zijn naar de perfect gebalanceerde portfolio voor rendement en toch stabiliteit. U kan de redactie steeds bereiken via onze contactpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *