Welkom bij “Beleggen For Dummies”

Bedankt voor je bezoek aan “Beleggen for Dummies”. Op deze website zullen we je voorzien met praktische beleggingsinformatie en -tips. We zullen spreken over de verschillende opties die je als belegger hebt; van aandelen over obligaties of andere vastrentende beleggingen tot spaarrekeningen en pensioensparen.

investeren beleggen for dummiesDe beleggingsstijl die we hier gaan hanteren is voor een groot deel gebaseerd op het aankopen van sterke long term assets. Zowel individuele effecten (aandelen) en goed gespreide beleggingsfondsen zullen de basis vormen van de tips die we zullen geven. Vanzelfsprekend zullen in bepaalde periodes ook wel wat obligaties of andere producten de revue passeren; maar onze main focus zal dus op aandelen en fondsen liggen.

Heb je vragen? Tips? Opmerkingen? Wij zullen ten allen tijde bereikbaar zijn via onze contactpagina zodat we je waar mogelijk ook één-op-één van dienst kunnen zijn. Let wel op: wij zijn geen belegginsadviseurs; en het is dus belangrijk te begrijpen dat we niet meer dan vrijblijvende tips zullen geven. Wil je meer, dan kunnen we je zeker in de richting van een professionele portefeuillebeheerder sturen.

Het kan een paar weken duren alvorens de website helemaal doet wat ze moet doen, dus geef ons zeker even de tijd om alles professioneel af te werken. Intussentijd kan je je alvast abonneren op onze feed of op onze Facebookpagina.

Beleggen for Dummies

De redactie van "Beleggen for Dummies". Een klein team van value-investeerders die steeds op zoek zijn naar de perfect gebalanceerde portfolio voor rendement en toch stabiliteit. U kan de redactie steeds bereiken via onze contactpagina.

Één gedachte over “Welkom bij “Beleggen For Dummies”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *